interiors

Gimnàs

Un espai equipat perquè puguis seguir la teva rutina diària i cuidar-te.

Equipament

Tenim a la teva disposició màquines de cardio, manteniment i musculació:

• Una màquina el·líptica.
• Una màquina de rem.
• Dues màquines multifuncional on pots fer més de 70 exercicis diferents.
• Una màquina d’estiraments.
• Dues espatlleres.
• Dues gym-balls i estores.
• També pots fer ioga o altres exercicis en un espai que tenim destinat a l’exterior.

Sauna finlandesa

Una sauna seca és un espai molt calent que pot ser humit o sec. Utilitza pedres o altres materials, que s’escalfa sense alliberar vapor.

Més informació

La temperatura en una sauna seca el cos pot tolerar fàcilment la temperatura per sobre dels 80º C durant períodes curts de temps. Per tant, una sauna es caracteritza per calor seca de 80º C a 100º Els beneficis que es poden trobar en una sauna finlandesa són molts, sent potser la més important l’eliminació de residus tòxics a la pell i la descontaminació gràcies a la gran expansió que es produeix en els porus.
A més també podeu trobar entre les seves propietats els beneficis següents: és ideal per a la renovació de l’epidermis ja que afavoreix una descamació de l’estrat corni, és a dir, podem aconseguir una major suavitat a la pell.
Els músculs guanyen elasticitat. L’efecte relaxant és innegable tan aviat com sentis i notis la calor. Moltes persones pensen que la principal característica de la sauna és perdre pes, però res és més lluny de la realitat, ja que és un efecte fugaç. El que es perd és l’aigua que podem recuperar quan sortim.
També és important destacar que no és apte per a tots els públics… per exemple, si teniu baixa tensió ja que la calor podria causar una dilatació de les venes i artèries provocant una major caiguda de tensió, ni és per a dones embarassades i persones amb problemes de circulació. Algunes persones consideren que la calor seca de la sauna pot dificultar la respiració. La gent amb problemes respiratoris com ara sinusitis i asma.

Punt de trobada

El punt de trobada és un espai comunitari per reunir-se en grup. Un gran banc per trobar-se amics o família que s’allotgen en diferents estances.

Sala tallers

Espai per llogar a qui vulgui fer esdeveniments, jornades de formació, o diferents tallers.

Menjador

Espai destinat per esmorzar i altres àpats concretats.

Cuina

Cuina equipada per petits esdeveniments.